Agenda

 • Meer Liefde Praatgroep: Relationship agreements

  Één van de voor- én nadelen van non-monogamie is dat er weinig vastligt. Er is veel vrijheid om je relaties/connecties met anderen zelf vorm te geven en daarin bewuste keuzes te maken. Natuurlijk is het dan vervolgens wel fijn als de ander daar hetzelfde in blijkt te staan. Zoals wel vaker in de non-mono-wereld blijkt communicatie het sleutelwoord te zijn. Maar waar moet je het dan precies over hebben? En hoe pak je dat aan? Hier gaan we deze avond over in gesprek.

  Voor wie: Iedereen die graag bewust stilstaat bij hun relatievorm(en).

  Kaartjes: via Ticketkantoor

  Wanneer: donderdag 23 april 2020, van 19:30u tot 22:00u.
  Locatie: Van der Duyn van Maasdamstraat 91, Nijmegen
 • Regenboogmarkt

  Dit jaar doen we vanuit Polyamorie Nijmegen mee aan de regenboogmarkt. Meer info volgt nog, maar we zijn al erg enthousiast!

  Wanneer: zondag 17 mei 2020
 • Meer Liefde Praatgroep: Valkuilen, wat kan er misgaan?

  Elke relatievorm heeft vóór- en nadelen. Uit persoonlijke ervaring weet ik bijvoorbeeld dat ik zelf in een monogame relatie geneigd ben om te afhankelijk van mijn partner te worden. Maar ook non-monogame relatievormen hebben risico’s en die kunnen moeilijk bespreekbaar zijn omdat we als minderheid geen “zwakte” willen tonen naar de buitenwereld. We willen op deze avond graag openhartig met elkaar in gesprek gaan over waar we zoal tegenaan lopen binnen de non-monogamie en hoe we daar mee omgaan.

  Voor wie: Vanwege het onderwerp is deze avond alleen voor mensen met ervaring met non-monogamie. Als je wel geïnteresseerd bent in non-monogamie maar er nog geen ervaring mee hebt dan kun je beter aansluiten bij één van onze andere avonden.

  Kaartjes: via Ticketkantoor

  Wanneer: woensdag 20 mei 2020, van 19:30u tot 22:00u.
  Locatie: Van der Duyn van Maasdamstraat 91, Nijmegen
 • Meer Liefde Praatgroep: Uit de kast

  Door non-monogaam te leven behoren we in Nederland nog steeds tot een kleine minderheid, wat soms kan leiden tot veel onbegrip. Hoe open wil en kun jij zijn over hoe je in relaties staat? Ben je uit de kast naar familie? Vrienden? En op je werk? En wat voor reacties kreeg je? We zullen het deze avond hebben over persoonlijke ervaringen op dit gebied.

  Voor wie: Iedereen met affiniteit met non-monogamie.

  Kaartjes: via Ticketkantoor

  Wanneer: donderdag 11 juni 2020, van 19:30u tot 22:00u.
  Locatie: Van der Duyn van Maasdamstraat 91, Nijmegen
 • Meer Liefde Praatgroep: Metamours en jaloezie

  Metamours (partners van partners) worden ook wel eens schoonpartners genoemd en net als schoonfamilie komen ze in je leven terecht zonder dat jij daar bewust voor hebt gekozen. Binnen de non-monogamie gaan mensen hier op hele verschillende manieren mee om. De één is meer van de “Kitchen table poly” en heeft graag een hechte groep geliefden (soms inclusief samenwonen), terwijl de ander juist graag afstand houdt. Wat is hierin jouw voorkeur en hoe ga je er mee om als er verschillende behoeften zijn? En welke rol speelt jaloezie daarin? Hier gaan we deze avond vanuit ieders persoonlijke ervaring over in gesprek.

  Voor wie: Iedereen met affiniteit met non-monogamie.

  Kaartjes: via Ticketkantoor

  Wanneer: woensdag 1 juli 2020, van 19:30u tot 22:00u.
  Locatie: Van der Duyn van Maasdamstraat 91, Nijmegen

Open de agenda in je browser, importeer via Google of download de agenda.