Agenda

apr
2
di
Meer Liefde hosts Filemon (BNN-VARA)
apr 2 @ 19:30 – 22:00
Als organisatie dragen we graag ons steentje bij door ruimte voor support te creëren voor mensen die met non-monogame relatievormen bezig zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een positieve beeldvorming van ethische non-monogamie in de media.
Daarom hebben we besloten om op 2 april 19:30 een speciale avond te hosten, los van onze vaste supportavonden, waar Filemon Wesselink van de BNN-VARA aanwezig zal zijn. Hij is bezig met het maken van een vierdelige televisie-serie over monogamie en wil graag in gesprek gaan met mensen die ervaring hebben met non-monogame relatievormen. Hiervoor nodigen we jullie graag uit.
 
Er zal bij deze avond gefilmd worden. Deze beelden zullen worden verwerkt in een tv-programma voor de BNN-VARA, NPO3.
Om een beter beeld te krijgen van de insteek van de programmamakers, kun je meer lezen op deze pagina die is opgesteld door de redactie van het programma. Als je vragen hebt, kun je die richten aan de redactie, of je kunt bij ons terecht. De avond vindt plaats in ons appartement.
Als je graag aansluit bij deze avond, kun je je aanmelden via het contactformulier.
apr
18
do
Supportavond #28
apr 18 @ 19:30 – 22:00

Graag nodigen we je uit voor onze maandelijkse supportavond. Het idee van deze avond is dat we bij elkaar komen met een groep van ongeveer tien mensen die geïnteresseerd zijn in of bezig zijn met ethische non-monogamie. Het doel van de avond is dat mensen hun verhaal kwijt kunnen waar dat ergens anders misschien lastig was geweest. Daarnaast is er ruimte om op een veilige manier in gesprek te gaan met gelijkgestemden en ervaringen te delen.

Ben je pas net bekend met non-monogamie of al een doorgewinterde ervaringsdeskundige? Is je partner geïnteresseerd in polyamorie en heb jij het daar eigenlijk best moeilijk mee? Heb je niet zoveel behoefte aan steun, maar wil je wel graag anderen een hart onder de riem steken? Op deze avond is hier allemaal ruimte voor.