Supportgroep

Supportgroep over ethische non-monogamie

We hebben zelf ervaren dat ethische non-monogame relaties ingewikkeld kunnen zijn en dat het erg kan helpen om deel te zijn van een fijne, veilige community. Daarom organiseren we een maandelijkse praatgroep met als doel steun te vinden bij elkaar. Het maakt niet uit of je pas net bekend bent met ethische non-monogamie of al een doorgewinterde ervaringsdeskundige bent, praten kan altijd prettig zijn. Of misschien is je partner geïnteresseerd in polyamorie en heb jij daar moeite mee, ook dan ben je hartstikke welkom.

Iedereen is welkom bij onze bijeenkomsten, ongeacht gender, seksualiteit, afkomst, leeftijd, relatievorm, ervaring, geloofsovertuiging, etc. We verwachten wel dat je  affiniteit hebt met of betrokken bent bij ethische non-monogamie.

Supportavonden

We geven de supportavonden zo vorm dat er ruimte is voor gevoel en er goede gesprekken kunnen ontstaan. Dit kost wat meer energie, maar levert ook meer op. Meestal beginnen we daarom met gespreksoefeningen en vervolgen we met een begeleid groepsgesprek. De inhoud van deze avonden wordt bepaald door de inbreng van de aanwezigen.

Thema-avonden

Eens in de zoveel tijd organiseren we ook thema-avonden, waar we in gesprek gaan over een vooraf aangekondigd onderwerp. Tijdens deze avonden ligt de focus op reflectie en discussie.

Praktische Informatie

Onze bijeenkomsten zijn van 19:30 tot 22:00 in Nijmegen. Je bent welkom vanaf 19:15 en we sluiten de avond rond 22:30 af.

We bieden drie soorten tickets aan:
Budget (€3,80)
Standaard (€6,80)
Meer Liefde (€9,80)

We hebben ruimte voor 8 gasten per avond.

Iedereen is welkom bij onze bijeenkomsten, ongeacht gender, seksualiteit, afkomst, leeftijd, relatievorm, ervaring, geloofsovertuiging, etc.

Agenda

Bekijk de agenda om te zien wanneer onze aankomende bijeenkomsten gepland zijn.